Tapahtumat 2018

Joulumyyjäiset su 9.12. klo 12-15

Olvi Oluthalli

Osallistumme perinteisiin yrittäjänaisten joulumyyjäisiin Olvihallilla. Toimita arpajaispalkinnot hyvissä ajoin ja ilmoittaudu mukaan töihin Iisalmen Ladun myyntipisteelle sihteeri-Ullalle.

Koko perheen pikkujoulu sunnuntaina 9.12. klo 16 Koljonvirran leirintäalueen tuvassa.

Tarjoamme pikkujoulussa joulupuuron ja torttukahvit. Jos tuot pikkupaketin saat myös joulupukilta paketin. Ohjelma tarkemmin paikan päällä.

Tarjoilun johdosta ilmoittaudu majaemäntä Helenalle p. 044 557 6088 ma 3.12. mennessä.

Suomen Ladun tapahtumakalenteri

Kun olet kaukana Iisalmesta, ei hätää.

Suomen Ladun tapahtumakalenterista löytyy tekemistä ja ulkoiluseuraa löytyy joka puolelta Suomea.

Hiihtoretki 2019 Lappiin

Savo-Karjalan latuyhdistysten yhteinen hiihtoviikko Lappiin 30.3. - 6.4.2019

Savo-Karjalan latuyhdistykset järjestävät yhteisen hiihtoviikon 30.3. - 6.4.2019 siten, että retkikohteita on kaikkiaan viisi (5) eli Kilpisjärvi, Särkijärven majat Muoniossa, Ylläs, Kiilopää ja Saariselkä.

Retkikohteet on valittu siten, että tarjotaan jokaiselle jotakin. Valittavana on upeita tunturimaisemia, omaa rauhaa ja hiljaisuutta sekä monipuolisia liikuntavaihtoehtoja kuten hiihto, laskettelu, lumikenkäily. Mukana on myös kohteita, joissa on iltaelämää.

Hiihtoviikolle pääset bussilla Mikkelistä, Varkaudesta, Kuopiosta, Siilinjärveltä, Joensuusta, Outokummusta ja Iisalmesta. Iisalmessa jakaudutaan eri retkikohteisiin meneviin busseihin. Lähde rohkeasti mukaan ja tutustu uusiin upeisiin retkikohteisiin ja uusiin latuihmisiin Savo-Karjalan alueelta!

Kohteet ja majoitusvaihtoehdot

1) Kilpisjärvi

Kilpisjärven retkeilykeskus, Saana-tunturin juurella. Kilpisjärvellä on upeat tunturimaastot. Latuverkosto on melko suppea, mutta joka päivälle on tarjolla opastettuja retkiä lähituntureille. Lisätietoja www.kilpisjarvi.info tai www.kilpisjarvi.net Majoitus kahden-neljän hengen huoneissa tai mökeissä. Hinnat: 1hh tai mökki 785 €/hlö, 2hh tai mökki 605 €/hlö, 3hh tai mökki 515 €/hlö, 4hh tai mökki 480 €/hlö Hinnat sisältävät matkat, majoituksen, aamiaisen seisovasta pöydästä, retkieväät sekä päivällisen, saunan sekä opastetut hiihtoretket.

2) Muonio

Särkijärven majat on Pallastunturin, Olostunturin, Särkitunturin sekä Keimiötunturien välissä sijaitseva viihtyisä lomakeskus. Erittäin laaja n. 170 km latuverkosto. Ladut lähtevät pihapiiristä, ja ovat yhteydessä Muonion ja Pallaksen latuverkostoon. Muonioon matkaa noin 12 km. Majoitus neljän tai kuuden hengen lomahuoneistoissa, joissa jokaisessa oma sauna, keittiö ja kahden hengen huoneet sekä parvi. Lisäksi erillinen rantasauna, jossa myös mahdollisuus avantouintiin. Tarjolla on myös suihkulla ja minikeittiöllä varustettuja kahden hengen mökkejä ilman saunaa. Hinnat kunkin lomahuoneiston kahden hengen huoneessa 460 €/hlö, sisältäen matkat, majoituksen, aamupalan, retkieväät, päivällisen, petivaatteet, sekä rantasaunavuoron päivittäin (naisten sekä miesten vuorot). Lisätietoja: www.sarkijarvenmajat.fi

3) Ylläs

Monipuolinen hiihtokohde, hyvät latuverkostot (Ylläksen latukartta), laskettelurinteet sekä myöskin monipuolista iltaelämää viihdettä kaipaavile. Majoitus on varattu Äkäshotellista. Hinnat matkoineen 2 hengen huoneistossa 755 €/hlö ja 4 hengen huoneistossa 630 €/hlö. Hinnat sisältävät aamiaisen ja päivällisen. Bussiin jätetään tilaa myös heille, jotka haluavat varata majoituksen omatoimisesti. Vaihtoehtoja mm. Stenan majat, Ylläksen yöpuu, Yllässtar huoneistohotelli. Pelkän matkan hinta 100 €/hlö.

4) Kiilopää

Kauneinta tunturilappia itäisessä Lapissa. Latukartta. Majoitus on hotelli Niilanpäässä kahden hengen huoneissa, sisältäen matkat, majoituksen, petivaatteet, aamiaisen, päivällisen. Hinta 595 €/hlö. Kiilopäältä voit varata omatoimisesti myös mökki- tai hostellimajoituksen ja tilata Ladun kautta vain matkan 100 €/hlö. Lisätietoja: www.kiilopaa.fi

5) Saariselkä

Monipuoliset hiihtomaastot, hiihtolatuja noin 200 km, joista valaistuja 35 km. Myös luonnonlatu hienoon tunturimaastoon Kulmakurulle ja Rautulammelle. Majoitus keskeisellä paikalla olevassa Holiday Club kylpylässä (www.holidayclubresorts.com), sisältäen matkat, majoituksen kahden hengen hotellihuoneissa, aamiaisen, päivällisen ja kylpylän vapaan käytön sekä kylpytakit. Hinta 595 euroa/henkilö/ 2 hengen huone tai yhden hengen huoneessa 865 €/hlö. Osa huoneista on remontoituja ja niissä ei ole jääkaappia, vanhemmissa huoneissa on jääkaapit. Saariselällä on K-kauppa Kuukkeli noin 300 metrin päässä hotellilta, samoin iltaelämä naistentansseineen ja ne kuuluisat Laanilan monotanssit.

Ilmoittautuminen ja varausmaksu

Ilmoittautuminen vahvistettava varausmaksulla 150 € Joensuun Ladun tilille FI62 104050005920 39 vuoden 2018 loppuun mennessä. Loput matkan hinnasta maksuun alkutalven 2019 aikana. Ilmoittautumiset VAIN Joensuun Ladun sivujen kautta lomakkeella! Lisätietoja: hannu.melin@gmail.com TERVETULOA LUMOAVAAN LAPPIIN!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ LINKISTÄ (linkistä avautuu Joensuun Ladun sivu, jonka alaosassa ilmoittautumislomake)