Liity majatiimiin

Majaa ja sen pihapiiriä mm. remontoidaan ja siivotaan itse. Välillä voi olla myös esimerkiksi puutalkoita. 

Hiihtokausilla maja palvelee viikonloppuisin talkoovoimin hiihtäjiä ja muita ulkoilijoita latukahviona. Kahviovuoroissa keitetään kahvia, paistetaan herkkuja, palvellaan asiakkaita, tiskataan ja siivotaan. Viikonloppuisin majalla on yleensä kaksi henkilöä/päivä, joista toinen on ns. "vanha" talkoolainen.

Majan suurin tapahtuma on Lajeksen Laturetki, jolloin maja on laturetken yksi huoltopiste. Majaisännän ja majaemännän tehtävät ovat luottamustehtäviä.

Kaikenlaisille osaajille löytyy puuhaa. Liity majatiimiin! Sinuun otetaan yhteyttä talkoiden kutsuessa. Voit varata myös hiihtokausien alla etukäteen itsellesi kahviovuoron.

Pari tuntia tapahtumassa tai päivä vuodessa on aina voimaa.


Lisätiedot: 

Majaemäntä Ulla Kääriäinen, 0400 816 653

Majatoimikunnan pj Esko Roivainen, 044 793 8421


Liity tällä lomakkeella Sikokallion majaporukkaan!

GDPR: Lähettämällä lomakkeen hyväksyt sen, että henkilötietosi lähetetään yhdistykselle sähköpostitse. Iisalmen Ladun luottamustehtäviin valitut henkilöt toimivat käsittelevät tietoja luottamuksellisesti ja tietoja käytetään vain yhdistyksen toimintaa varten. Tietoja säilytetään sähköisesti. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Jos haluat tarkistaa tai poistaa tietosi, ota yhteyttä sähköpostitse iisalmenlatu (a) live.fi.


Talkoo johon haluan mukaan


Talkoita vuoden aikana Sikokalliolla:

  • Sikokallion hiihtomajan kahvio viikonloppuisin la-su hiihtokaudella, kahvio avoinna 10-16
  • Sikokallion kevätsiivous
  • Sikokallion puutalkoot ja siivousta loppukesä/syksy