Vuodesta 1952

Iisalmen Latu on perustettu 12.2.1952. Olemme Suomen Ladun jäsenyhdistys ja osa Savo-Karjalan latualuetta. Jäseniä yhdistyksessämme on noin 950.

Edistämme Iisalmessa kaikenikäisten luonnossaliikkumista ja vaikutamme paikallisiin ulkoilumahdollisuuksiin.

Toimintaamme ovat muun muassa Sikokallion hiihtomaja, talviuintipaikka Haukiniemellä pursiseuran rannassa, kerhotila Sankariniemellä, hiihto, patikointi ja retkeily, polkujuoksu, lentopallo, keilaus, melonta ja lasten hiihto-opetus.

Kevättalvella teemme hiihtoretken Lappiin ja syksyisin ruskaretken. Teemme myös retkiä lähiympäristöön. Iisalmen Ladun lähin kansallispuisto on Tiilikkajärvi.

Suurin yksittäinen tapahtumamme on Lajeksen Latu -viikonloppu vuosittain maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Hiihtoretki on nimetty olympiahiihtäjä Klaus Karppisen (1907-1992) mukaan. Laturetkellä voi pisimmillään hiihtää noin 40 kilometriä. Samana viikonloppuna on myös lasten oma Lajes, jossa opetellaan yhdessä hiihdon iloa.

Iisalmen Ladussa on noin tuhat jäsentä. Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Jäsenmaksut 2021:

Henkilöjäsen 26 € (normaali yhden henkilön jäsenyys)

Perhejäsen 38 € (Samassa osoitteessa asuvat perheenjäsenet, joista yksi on maksaja. Jäsenyyteen kuuluu jäsenkortti ja perhekortti)

Rinnakkaisjäsenyys 12 € (on henkilöjäsen jo toisessa yhdistyksessä)

Nuoriso- ja opiskelijajäsen 11 € (alle 29-vuotiaat nuoret)