Puheenjohtaja Marijennika Korolainen

PUHEENJOHTAJAN TERVEISET

Puheenjohtajan terveiset 

Iisalmen Ladun syyskokouksessa saimme mukaan uusia tekijöitä. Uunituoreeksi sihteeriksi nimettiin Reeta Metsälä, varapuheenjohtajaksi Esko Roivainen, muina uusina hallitusjäseninä aloittavat Markku Kauppinen, Jaana Korhonen ja varajäsenenä Pirjo Kärkkäinen.  Ulla Kääriäinen päätti pitkän sihteerinuran ja Esko Kääriäinen etsii itselleen jatkajaa rahastonhoitajaksi, mutta molemmat jatkavat edelleen ansiokasta tekemistään mm. maja- ja talviuintitoimikunnissa.  Anja Kauppiselle, Jorma Pietikäiselle ja Arja Raatikaiselle suuret kiitokset hallitustyöskentelystä. Sari Mulari jatkaa tiedottajan tärkeää tehtävää ja Jaana Korhonen vastaa tulevista retkistä, mm. keväällä 2023 järjestettävästä Ylläkselle suuntautuvasta matkasta ja yhteistyössä Lapinlahden Ladun kanssa Luoston matkasta.  

Toimihenkilöt ovat tärkeitä osasia Iisalmen Ladun toiminnassa. Mutta yhtä tärkeä olet sinä, jäsen. Iisalmen Latu on juuri sinua varten. Siksikin on tärkeää, että toiminta on sellaista, johon sinun on helppo tulla mukaan, toimintaa, joka tukee sinun liikkumistasi ja hyvinvointiasi.  Lähde rohkeasti talviuintiin, polkujuoksuun, lentopalloilemaan, hiihtämään, retkeilemään jne. Vuokraa meidän yhteistä, upealla paikalla sijaitsevaa Sikokallion majaamme tai Sankarinkadulla olevaa kerhohuonetta.  Ehdota, ideoi, anna kehittämisehdotuksia, palautetta ja lähde mukaan vaikka johonkin itseäsi kiinnostavaan toimikuntaan.  

Tee itsellesi uuden vuoden lupaus aktiivisesta liikkumisesta ja elämästä nauttimisesta. Pysähdy hetkeen, ota irti kaikki se hyvä, mitä suomalainen luonto, puhdas ilma ja Iisalmen hyvät harrastusmahdollisuudet sinulle tarjoavat.   

Hyvää uutta vuotta 2023 poluille ja laduille, Puheenjohtaja Marijennika Korolainen 

IISALMEN LATU VUODESTA 1952.

Iisalmen Latu on perustettu 12.2.1952. Olemme Suomen Ladun jäsenyhdistys ja osa Savo-Karjalan latualuetta. Jäseniä yhdistyksessämme on noin 950.

Edistämme Iisalmessa kaikenikäisten luonnossaliikkumista ja vaikutamme paikallisiin ulkoilumahdollisuuksiin. 

Toimintaamme ovat muun muassa Sikokallion hiihtomaja, talviuintipaikka Haukiniemellä pursiseuran rannassa, kerhotila Sankariniemellä, hiihto, patikointi ja retkeily, polkujuoksu, lentopallo, keilaus, melonta ja lasten hiihto-opetus. 

Kevättalvella teemme hiihtoretken Lappiin ja syksyisin ruskaretken. Teemme myös retkiä lähiympäristöön. Iisalmen Ladun lähin kansallispuisto on Tiilikkajärvi.

Suurin yksittäinen tapahtumamme on Lajeksen Latu -viikonloppu vuosittain maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Hiihtoretki on nimetty olympiahiihtäjä Klaus Karppisen (1907-1992) mukaan. Laturetkellä voi pisimmillään hiihtää noin 40 kilometriä. Samana viikonloppuna on myös lasten oma Lajes, jossa opetellaan yhdessä hiihdon iloa.

Iisalmen Ladussa on noin tuhat jäsentä. Tervetuloa mukaan toimintaamme!


JÄSENPALVELUT⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ mm. muutokset jäsenyyteen


Jäsenmaksut 2023:

Henkilöjäsen 28 € (normaali yhden henkilön jäsenyys)

Perhejäsen 39 € (Samassa osoitteessa asuvat perheenjäsenet, joista yksi on maksaja. Jäsenyyteen kuuluu jäsenkortti ja perhekortti)

Rinnakkaisjäsenyys 12 € (on henkilöjäsen jo toisessa yhdistyksessä)

Nuoriso- ja opiskelijajäsen 11 € (alle 29-vuotiaat nuoret)