Jäsenedut

Iisalmen Ladun jäsenet saavat vuonna 2019 alennusta Keila- ja liikuntakeskus Liikkeen fatbike-vuokrauksesta ja Kesport Iisalmen hiihtovälineiden ovh:sta.

Fatbike-vuokraus, Liike

Liikkeellä on vuokrattavana  neljä kappaletta fatbike-pyöriä (läskipyöriä). Vuokraushinnat ovat 4 tuntia 25 €, 1 vuorokausi 55 € sekä 3 vuorokautta75 €. Iisalmen Ladun jäsenet saavat vuonna 2019 alennusta 5 euroa/vuokraus voimassaolevaa jäsenkorttia esittämällä.

Keila- ja liikuntakeskus Liike Untamonkatu 8, Iisalmi


Hiihtovälineet, Kesport Iisalmi

Iisalmen Ladun jäsenille vuoden 2019 aikana -20 % hiihtovälineiden ovh:sta (sukset, sauvat, siteet, monot ja voiteet). Näytä jäsenkorttia kassalla!

Iisalmen Kesport, Pohjolankatu 1Majoitusta Vuokatissa

Ylä-Savon teletyöntekijät ry vuokraa latulaisille omistamaaansa lomahuoneistoa, Jäätiöntie 14 A Vuokatti.  Lue lisää!
Liity meihin!

Liittymällä Iisalmen Latuun saat uusia ystäviä, opit uutta ja vaikutat yhdistyksen toimintaan ja paikallisiin ulkoiluolosuhteisiin. Yhdistyksen kautta voit myös hankkia esimerkiksi työkokemusta Sikokallion hiihtomajatalkoista kesätyön hakemista varten tai kouluttautua lajiohjaajaksi.

Jäsenenä voit hankkia edullisesti pukukoppiavaimen ja vakuutuksen avantouintia varten. Lisäksi käytössäsi on Suomen Ladun jäsenedut, kuten laadukas jäsenlehti Latu ja Polku sekä mm. Kiilopään jäsentarjoukset.

Valitse jäsenyysmuoto ja täytä liittymistiedot. Suomen Latu lähettää laskun.

LIITY JÄSENEKSI TÄSTÄ


Jäsenmaksut 2020:

Henkilöjäsen 25 € (normaali yhden henkilön jäsenyys)

Perhejäsen 35 € (Samassa osoitteessa asuvat perheenjäsenet, joista yksi on maksaja. Jäsenyyteen kuuluu jäsenkortti ja perhekortti)

Rinnakkaisjäsenyys 10 € (on henkilöjäsen jo toisessa yhdistyksessä)

Nuoriso- ja opiskelijajäsen 10 € (alle 29-vuotiaat nuoret)
Muutokset jäsenyyteen

Tee muutokset jäsenyyteen tämän linkin kautta.

Osoitteenmuutokset päivittyvät Postin rekisteristä, mikäli tätä ei ole kielletty.