Iisalmen Latu omistaa Sikokallion majan, jota käytetään talvella hiihtokaudella hiihtomajana, jolloin se on auki yleisölle 10-16. Myymme siellä hiihtäjille mehua, kahvia, tuoretta pullaa, pientä suolaista ym. 

Puhelin majalle (hiihtokautena) 0451774310 


Maja on kauniilla kalliolla luonnonsuojelualueella. Maisema on kuin Lapista. Latu omistaa myös alueella olevan 4,5 hehtaarin maa-alan. Alue on rauhoitettu luonnosuojelualueeksi 1977.

Sikokallion osoite on Niiralanniementie 19, 74160 Iisalmi.

Pyöräillen tai autolla majalle pääsee Koljonvirralta Ylemmäisentietä, jolloin matkaa Sikokalliolle on noin viisi kilometriä, kaupungista noin 10 km.

Ajo-ohje majalle tästä linkistä (kartta)
Majatalkoot

Majalle tarvitaan hiihtokauden aikana talkooporukkaa pitämään majaa auki viikonloppuisin (lauantai tai sunnuntai).

Viikonloppuisin majalla on aina kaksi henkilöä. Jos sinulla on mahdollisuus osallistua talkootyöhön Sikokalliolla vaikka yhtenäkin päivänä, ole hyvä ja ota yhteyttä   majaemäntään Ulla Kääriäinen puh, 0400 816 653 tai sähköpostilla Ulla Kääriäinen 

Voit ottaa myös yhteyttä TÄSTÄ

Kaverina majalla on aina jo siellä aikaisemmin ollut henkilö.

Majan vuokraus

Vuokraamme majaa läpi vuoden, hiihtokaudella vain iltaisin kahvion sulkeuduttua kello 17 alkaen. Huomaa myös, että talvikaudelle majalle ei pääse autolla, kävelymatkaa jää noin 200 metriä.

Sikokallion majan vuokra on 80  euroa/alkava vuorokausi.

Maksu joko laskulla etukäteen tai käteisellä avaimen noudon yhteydessä. 

Huomioi, että majan varausvuorokausi alkaa ensimmäisenä päivänä klo 10 ja päättyy viimeisenä varauspäivänä kello 10, jolloin maja on oltava vapaa mahdollisesti seuraavalla vuokraajalle.

Jos kuitenkin ko. aika ei sovi, niin ilmoitatko sinulle sopivan ajan varausta tehdessäsi.

Majalla on pienoiskeittiö astioineen (noin 20 hengelle), TV, sähkölämmitys/ilmapumppulämmitys, varaava takka. Majan yhteydessä on puulämmitteinen sauna. Vesi tulee sekä majaan että saunaan porakaivosta.

Majan pakastimessa ja jääkaapissa on Ladun tavaroita, JOTKA EIVÄT OLE VUOKRAAJAN KÄYTETTÄVISSÄ, vaan kaikki tarjottava on vuokraajan hankittava.

Majalla voi myös yöpyä, tuvassa on levitettävä vuodesohva, jossa on kaksi peittoa ja tyynyä. LIINAVAATTEET (lakanat ja tyynynpäälliset) tuotava itse. Samoin jos yöpyjiä on enemmän, petivaatteet on vietävä itse, myös patjat.

Majan lämmin tila on  noin 56 m2, sisältäen keittiön. Sisälle mahtuu noin 30 henkilöä kerallaan. Kesäaikaan käytössä on iso terassi. Alueella on myös kota ja laavu, jotka ovat vuokraajan käytössä vuokra-aikana,  sekä komposti WC. 

Siivous ei kuulu hintaan, vaan jokainen vuokralainen siivoaa omat jälkensä. Muistathan siivota siis jälkesi lähtiessäsi niin sisältä kuin ulkoa. Keittiön nurkkakomerossa ovat siivousvälineet. Jos joudumme siivoamaan majan, perimme siitä 50 euron lisämaksun.

Pidäthän koirasi kytkettynä alueella ulkoillessa ja retkeillessä. Koiria ei tuoda Sikokallion majan rakennusten sisälle. Latuaikaan koiran ulkoilutus tapahtuu ehdottomasti latujen ulkopuolella.

ALUEELLA  ON MYÖS KOTA JA LAAVU, JOTKA OVAT VAPAASTI JÄSENTEN KÄYTÖSSÄ PAITSI YKSITYISKÄYTTÖÖN VARATUT AJAT.

SILLOIN  SIELLÄ ON KYLTTI "YKSITYISKÄYTTÖ"

Alueella on tallentava videovalvonta!


Majan varaukset ja tiedustelut sekä avain:

Majaisäntä Esko Roivainen,  p. 044 793 8421 tai

Esko Kääriäinen, p. 0400 672 002SIKOKALLION MAJAN VARAUSTILANNE 

JA UUDET VARAUKSET