Sikokallio

lähellä kaupunkia

Iisalmen Latu omistaa Sikokallion majan, jota käytetään talvella hiihtomajana. Maja on kauniilla kalliolla luonnonsuojelualueella. Maisema on kuin Lapista.

Sikokallion osoite on Niiralanniementie 19.

Pyöräillen tai autolla majalle pääsee Koljonvirralta Ylemmäisentietä, jolloin matkaa Sikokalliolle on noin viisi kilometriä.

Pidäthän koirasi kytkettynä alueella ulkoillessa ja retkeillessä. Koiria ei tuoda Sikokallion majan rakennusten sisälle. Latuaikaan koiran ulkoilutus tapahtuu latujen ulkopuolella.


Hiihtokausi 2019

Kiitos majan vieraat, majatyöhön osallistuneet ja latujen tekijät hiihtokaudesta 2019! Sikokallion maja on suljettu, sillä kevättä on jo ilmassa...Sikokallion suunnalla voi toki hiihtää vielä! Iisalmen kaupunki ei aja enää jäälatua, mutta maastolatuja ajetaan niin pitkään kuin se on turvallista.Majan vuokraus

Vuokraamme majaa läpi vuoden, hiihtokaudella iltaisin kahvion sulkeuduttua.

Majalla on pienoiskeittiö astioineen (noin 20 hengelle), sähkölämmitys/ilmapumppulämmitys, varaava takka. Majan yhteydessä on puulämmitteinen sauna. Vesi tulee sekä majaan että saunaan porakaivosta.

Sikokallion majan vuokra on 60 euroa/alkava vuorokausi.

Varaukset ja tiedustelut:

Majaisäntä Jorma Pietikäinen,  p. 040 5920 721 tai

Esko Kääriäinen, p. 0400 672 002

Teemme majalla laajennusta ja terassia 6.5. alkaen. Työt kestävät ainakin toukokuun, jona aikana maja on suljettu.

Ajo-ohje majalle tästä linkistä (kartta)

Majatalkoot

Majalle tarvitaan hiihtokauden aikana talkooporukkaa pitämään majaa auki viikonloppuisin (lauantai tai sunnuntai).

Viikonloppuisin majalla on aina kaksi henkilöä. Jos sinulla on mahdollisuus osallistua talkootyöhön Sikokalliolla vaikka yhtenäkin päivänä, ole hyvä ja ota yhteyttä majaemäntä Helena Kumpulaiseen, puh. 044 557 6088 tai sähköpostilla Helena Kumpulainen.

Voit liittyä talkooväkeen myös Yhteydenotto-lomakkeella.