Sikokallion maja

lähellä kaupunkia

Iisalmen Latu omistaa Sikokallion majan, jota käytetään talvella hiihtomajana. Maja on kauniilla kalliolla luonnonsuojelualueella. Maisema on kuin Lapista. Latu omistaa myös alueella olevan maa-alan, 4,5 hehtaaria.

Sikokallion osoite on Niiralanniementie 19.

Pyöräillen tai autolla majalle pääsee Koljonvirralta Ylemmäisentietä, jolloin matkaa Sikokalliolle on noin viisi kilometriä, kaupungista noin 10 km.

Pidäthän koirasi kytkettynä alueella ulkoillessa ja retkeillessä. Koiria ei tuoda Sikokallion majan rakennusten sisälle. Latuaikaan koiran ulkoilutus tapahtuu latujen ulkopuolella.

Majan vuokraus

Vuokraamme majaa läpi vuoden, hiihtokaudella iltaisin kahvion sulkeuduttua.

Majalla on pienoiskeittiö astioineen (noin 20 hengelle), sähkölämmitys/ilmapumppulämmitys, varaava takka. Majan yhteydessä on puulämmitteinen sauna. Vesi tulee sekä majaan että saunaan porakaivosta.

Sikokallion majan vuokra on 60 ( vuoden 2020 alusta 80) euroa/alkava vuorokausi. Laskutamme vuokran joko paperi- tai verkkolaskulla.

Varaukset ja tiedustelut:

Majaisäntä Jorma Pietikäinen,  p. 040 5920 721 tai

Esko Kääriäinen, p. 0400 672 002

Majan lämmin tila on  noin 56 m2, sisältäen keittiön. Sisälle mahtuu noin 30 henkilöä kerallaan.

Ajo-ohje majalle tästä linkistä (kartta)

Majatalkoot

Majalle tarvitaan hiihtokauden aikana talkooporukkaa pitämään majaa auki viikonloppuisin (lauantai tai sunnuntai).

Viikonloppuisin majalla on aina kaksi henkilöä. Jos sinulla on mahdollisuus osallistua talkootyöhön Sikokalliolla vaikka yhtenäkin päivänä, ole hyvä ja ota yhteyttä  vuoden 2020 majaemäntään Ulla Kääriäinen puh, 0400 816653 tai sähköpostilla Ulla Kääriäinen

Voit liittyä talkooväkeen myös Yhteydenotto-lomakkeella.