Iisalmen Latu omistaa Sikokallion majan, jota käytetään talvella hiihtokaudella hiihtomajana, jolloin se on auki yleisölle 10-16. Myymme silloin siellä hiihtäjille mehua, kahvia, tuoretta pullaa, pientä suolaista ym. 

Käteismaksu.

Maja on kauniilla kalliolla luonnonsuojelualueella. Maisema on kuin Lapista. Latu omistaa myös alueella olevan 4,5 hehtaarin maa-alan. Alue on rauhoitettu luonnosuojelualueeksi 1977.

Sikokallion osoite on Niiralanniementie 19, 74160 Iisalmi.

Pyöräillen tai autolla majalle pääsee Koljonvirralta Ylemmäisentietä, jolloin matkaa Sikokalliolle on noin viisi kilometriä, kaupungista noin 10 km.

Ajo-ohje majalle tästä linkistä (kartta)

MAJAN PUHELIN 045 177 4310

Majatalkoot

Majalle tarvitaan hiihtokauden aikana talkooporukkaa pitämään majaa auki viikonloppuisin (lauantai tai sunnuntai).

Viikonloppuisin majalla on aina kaksi henkilöä. Jos sinulla on mahdollisuus osallistua talkootyöhön Sikokalliolla vaikka yhtenäkin päivänä, ole hyvä ja ota yhteyttä  vuoden 2021 majaemäntään Ulla Kääriäinen puh, 0400 816653 tai sähköpostilla Ulla Kääriäinen 

Kaverina majalla on aina jo siellä aikaisemmin ollut henkilö.


Voit liittyä talkooväkeen myös Yhteydenotto-lomakkeella.


Majan vuokraus

Vuokraamme majaa läpi vuoden, hiihtokaudella vain iltaisin kahvion sulkeuduttua kello 17 alkaen.

Sikokallion majan vuokra on 80  euroa/alkava vuorokausi . Laskutamme vuokran joko paperi- tai verkkolaskulla. 


Majalla on pienoiskeittiö astioineen (noin 20 hengelle), TV, sähkölämmitys/ilmapumppulämmitys, varaava takka. Majan yhteydessä on puulämmitteinen sauna. Vesi tulee sekä majaan että saunaan porakaivosta.

Majalla voi myös yöpyä, tuvassa on levitettävä vuodesohva, jossa on kaksi peittoa ja tyynyä.  LIINAVAATTEET (lakanat ja tyynynpäälliset) tuotava itse. Samoin jos yöpyjiä on enemmän, petivaatteet on vietävä itse, myös patjat.

Majan lämmin tila on  noin 56 m2, sisältäen keittiön. Sisälle mahtuu noin 30 henkilöä kerallaan. Kesäaikaan käytössä on iso terassi. Alueella on myös kota ja laavu, jotka ovat vuokraajan käytössä vuokra-aikana,  sekä komposti WC. 

Siivous ei kuulu hintaan, vaan jokainen vuokralainen siivoaa omat jälkensä. Koiria ei saa viedä sisälle ja ulkonakin koirat on pidettävä kytkettynä.

Pidäthän koirasi kytkettynä alueella ulkoillessa ja retkeillessä. Koiria ei tuoda Sikokallion majan rakennusten sisälle. Latuaikaan koiran ulkoilutus tapahtuu ehdottomasti latujen ulkopuolella.

ALUEELLA  ON MYÖS KOTA JA LAAVU, JOTKA OVAT VAPAASTI JÄSENTEN KÄYTÖSSÄ PAITSI YKSITYISKÄYTTÖÖN VARATUT AJAT.

SILLOIN  SIELLÄ ON KYLTTI "YKSITYISKÄYTTÖ"

Alueella on tallentava videovalvonta!


Majan varaukset ja tiedustelut:

Majaisäntä Jorma Pietikäinen,  p. 040 5920 721 tai

Esko Kääriäinen, p. 0400 672 002


SIKOKALLION MAJAN VARAUSTILANNE

Varauksen voit tehdä myös alla olevalla lomakkeella.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠