Puheenjohtajan terveiset

6.2.2021

Puheenjohtajan terveiset

Tervehdys, Iisalmen Ladun jäsen ja hyvää uutta vuotta!

Vietämme vuodenvaihdetta hyvin oudossa tilanteessa, kun covid-19, korona, estää tapahtumien järjestämistä tai ainakin rajoittaa suuresti osallistujamääriä. Uskon kuitenkin, että rajoitteiden toimivuus ja rokotuksien aloittaminen saavat aikaan, että keväällä palaamme pian lähes normaaliin, voimme kokoontua harrastamaan myös isommalla joukolla.

Iisalmen Latu tarjoaa monenlaista ulkoiluun ja liikuntaan liittyvää toimintaa kaikenikäisille. Tulkoon mainituksi muutama, kevään isommista tapahtumista: talvivaelluskoulutus, Ulkona kuin Lumiukko, Lajeksen laturetket sekä perinteinen Saariselän hiihtoviikko. Lisäksi tapahtuu paljon muuta avannolla ja laduilla. Olet lämpimästi tervetullut mukaan, myös ideoimaan ja osallistumaan suunnitteluun!

Olen ottanut pjpestin vuodeksi 2021. Yhteistyöllä ja sopivalla tehtäväjaolla saamme tapahtumat varmasti onnistumaan. Tosiasia kuitenkin on, että kaipaamme uusia, nuorekkaita ja innostuneita toimijoita joukkoomme, niin työmyyriä kuin idearikkaita aktiivejakin. Uusiutuminen on yhdistyksen ajan tasalla ja virkeänä pysymisen edellytys. Tähän seikkaan on panostettava!

Noudatamme tapahtumissamme kaikkia viranomaisten, terveydenhuollon ja Suomen Ladun koronarajoituksia ja suosituksia, jotta osallistujat voivat liikkua ja olla turvallisin mielin. 

Toivottavasti nähdään tapahtumissa, olet sydämellisesti tervetullut!Pirjo Koponen, Iisalmen Ladun puheenjohtaja