Liity jäseneksi

Liittymällä Iisalmen Latuun saat uusia ystäviä, opit uutta ja vaikutat yhdistyksen toimintaan ja paikallisiin ulkoiluolosuhteisiin. Yhdistyksen kautta voit myös hankkia esimerkiksi työkokemusta Sikokallion hiihtomajatalkoista kesätyön hakemista varten tai kouluttautua lajiohjaajaksi.

Jäsenenä voit hankkia edullisesti pukukoppiavaimen ja vakuutuksen avantouintia varten. Lisäksi käytössäsi on Suomen Ladun jäsenedut, kuten laadukas viisi kertaa vuodessa ilmestyvä jäsenlehti Latu ja Polku ja majoitus- ja retkeilytuotetarjouksia. Iisalmen Ladun jäsenille on myös paikallisia jäsenetuja.

Liity jäseneksi

Älä maksa jäsenmaksua Iisalmen Ladun tilille vaan

Tee jäseneksi ilmoittautuminen tämän linkin kautta.

Valitse jäsenyhdistykseksi Iisalmen Latu. Valitse jäsenyysmuoto ja täytä liittymistiedot. Suomen Latu lähettää laskun.

Jäsenmaksut 2019:

Henkilöjäsen 25 € (normaali yhden henkilön jäsenyys)

Perhejäsen 35 € (Samassa osoitteessa asuvat perheenjäsenet, joista yksi on maksaja. Jäsenyyteen kuuluu jäsenkortti ja perhekortti)

Rinnakkaisjäsenyys 10 € (on henkilöjäsen jo toisessa yhdistyksessä)

Nuoriso- ja opiskelijajäsen 10 € (alle 29-vuotiaat nuoret)

Yhteisöhenkilöjäsen 27 €

Muutokset jäsenyyteen

Tee muutokset jäsenyyteen tämän linkin kautta.

Osoitteenmuutokset päivittyvät Postin rekisteristä, mikäli tätä ei ole kielletty.