Unelmien liikuntapäivä la 11.5. klo 10-13 Sikokalliolla

7.5.2019

Iisalmen Latu, Iisalmen Seudun Sydänyhdistys, Tunturikerho Tsietsa ja Iippola Fribaus järjestävät lauantaina 11.5. kello 10-13 Unelmien liikuntapäivän Sikokallion majalla. Päivän aikana on koko perheelle tekemistä, kokeiluja ja tietoa luontoliikunnasta ja terveydestä. Majalla on myös kahvio.

Tapahtumaan lähtee Iisalmen Ladun vetämä yhteispyöräilyporukka Iisalmen torilta kello 10.30 esiintymislavan edestä. Mukaan kannattaa varustautua toimivalla pyörällä, pyöräilykypärällä, juomapullolla ja sopivalla vaatetuksella. Noin 10 kilometrin pyöräilyyn menee noin tunti yhteen suuntaan.

Kello 11 starttaa metsäkuoro majarakennuksen edestä. Kyseessä on Iisalmen kansalaisopiston kokeilu Iisalmen Ladun ideoimana. Metsäkuoro yhdistää luonnon, ulkoilun ja yhdessä laulamisen terveysvaikutukset menemällä kirjaimellisesti metsään laulamaan laulunopettajan johdolla. Jos tunnin mittainen kokeilu kerää riittävästi kiinnostusta, perustaa kansalaisopisto metsäkuoron.

Tunturikerho Tsietsa esittelee kesäretkeilyvarusteita ja Iisalmen Seudun Sydänyhdistyksen väki kertoo sydänasioista. Iippola Fribaus -seura opettaa frisbeegolfin heittotekniikkaa.

Päivän aikana voi kokeilla ulkoleikkejä, Metsämörri-polun kiertämistä, Muumi-retkeilykoulua ja geokätkön etsimistä.

Tapahtumassa voi myös ilmoittautua mukaan Sikokallion majan remonttitalkoisiin. Iisalmen Latu laajentaa alkukesästä majan sisätilaa ja terassia, tavoitteena edistää majan käyttöä ympärivuotisena lähiretkeily- ja ulkoilutapahtumapaikkana. Remontin aikana maja ei ole käytössä.

Sikokallion majan osoite on Niiralanniementie 19. Tapahtumaan kannattaa varustautua kelin mukaisesti ja huomioimalla, että metsässä voi olla vielä märkää. Nuotiolla voi paistaa omia makkaroita.

Tervetuloa!