Ulkona kuin lumiukko 20.2. Iisalmessa - Ilmoittautuminen täynnä!

9.1.2021

Kutsumme lapsiperheet ja kaikki ulkoilun ystävät rakentamaan koivukujalle 130 lumiukkoa Iisalmen kaupungin juhlavuoden kunniaksi!

Iisalmen Latu ry järjestää Ulkona kuin lumiukko -tapahtuman Iisalmessa lauantaina 20.2.2021 klo 13-16 Pohjolankadun koivukujalla sekä Kirkkopuistossa.

Koronapandemian takia tapahtumaan pääsee rajoitettu määrä lumiukontekijöitä. Päivitys 13.2.: OSALLISTUJAMÄÄRÄ ON TÄYNNÄ!

Ilmoittautuneille lähetetään ennen tapahtumaa tarkempaa infoa osallistumisesta.





Pyydämme iisalmelaisia tekemään lumiukkoja myös kotipihoihin ja puistoihin kaikkien iloksi! Voit lisätä Iisalmen Ladun Facebook-sivulle oman kuvan lumiukosta. Lisää kotilumiukko myös Suomen Ladun Lumiukko-laskuriin - Iisalmi ykköseksi? https://www.suomenlatu.fi/ulkona-kuin-lumiukko/etusivu.html




Lumiukkojen rakentaminen onnistuu myös pakkaslumesta muottien avulla. Vapaaehtoiset tekevät valmiiksi lumiukkoaihioita, joita pääsee muotoilemaan tai voi itse rakentaa lumiukon tapahtumasta saatavilla ohjeilla. Iisalmen kaupunki toimittaa tarvittaessa paikalle lisälunta. Osallistujia pyydetään tuomaan omia työkaluja mukaan, kuten lapioita ja muotoiluvälineitä kuten pikkulapioita ja koristelutarpeita. Lumiukkoja voi koristella oman mielikuvituksensa mukaan.  

Iisalmen Ladun lumiukkotapahtuma on yksi Suomen Ladun viidestä talviriehatapahtumasta, joita pidetään eri puolella Suomea.

Koronapandemia: tapahtumassa noudatetaan turvavälejä ja henkilömääriä rajoitetaan tarvittaessa yleisten ohjeiden mukaan. Tulethan paikalle vain terveenä ja huolehdit turvavälistä ja erinomaisesta käsi- ja aivastushygieniasta.


Seuraa www-sivuamme mahdollisten muutosten varalta.