Nuku yö ulkona 31.8.

8.6.2019

Teemme retken Tiilikkajärven kansallispuistoon Venäjänhiekalle lauantaina 31.8. - 1.9. Tapahtuma on koko Suomessa samaan aikaan. Suomen Latu haastaa neljännen kerran koko Suomen nukkumaan yönsä ulkona 31.8.2019. Majoitteena voi olla teltta, tarppi, laavu tai vaikka kuusen alus. Tärkeintä on nauttia luonnosta ja jokamiehenoikeuksien suomasta mahdollisuudesta yöpyä ulkona. Lähdemme kimppakyydein ja omin teltoin ja varustein sekä eväin Iisalmesta kello 10. Kokoonnutaan Timosauruksen parkkipaikalle.

Mahdollisuus myös meloen Sammakkotammelta. Jos haluat osasallistua melomalla, voit ottaa mukaan oman kanootin. Järjestämme myös rajoitetun määrän kanootteja, inkkareita tai kajakkeja sisältäen liivit ja melat.

Patikoiden Venäjänheikalle on matkaa noin 4 km. 

Rauhan rannat aukeavat kansallispuiston ytimessä. Puiston upein hiekkaranta on Venäjänhiekka, jonka nimi ei ole sattuma: Täyssinän rauhan (vuonna 1595) rajanvedosta jäi Tiilikkajärveen muistoksi kivi, johon on hakattu Ruotsin ja Venäjän merkkeinä kruunu ja risti. Tiilikkajärven hiekkarannoilla, harjuilla, tuoksuvilla tupasvillaisilla soilla ja metsien huminassa voit tuntea luonnon väkevän vaikutuksen.


VALITETTAVAN YHTEENSATTUMAN VUOKSI JOUDUN PERUMAAN OMALTA OSALTANI TÄHÄN TAPAHTUMAAN OSALLISTUMISEN, VAIKKA OLIN ILMOITTANUT OLEVANI YHTEYSHENKILÖ. KAIKKI EI MENE NIIKUIN STRÖMSÖSSÄ.

TOIVOTTAVASTI LÖYTYY JOKU YHTEYSHENKILÖKSI.

ESKO