Kuvakilpailu: Nuku yö ulkona Ylä-Savossa

25.8.2020

Suomen Ladun valtakunnallista Nuku yö ulkona -päivää vietetään lauantaina 29.8.

Iisalmen Latu ry järjestää paikallisen tapahtuman kuvakilpailun muodossa.


Nuku yö ulkona Ylä-Savossa -kuvakisaan voi osallistua Instagram-palvelussa 28.-30.8.2020 välisenä aikana. Kisaan voi osallistua käyttämällä tunnisteita #iisalmenlatu sekä #nukuyöulkona ja merkitsemällä kuvaan paikkasijainnin. Paikka voi olla takapihalla tai savolaiskorvessa, kunhan se on Ylä-Savossa. Lähiretkeily on pop!


Raati valitsee kilpailukuvista kolme raadin mielestä inspiroivinta, tunnelmallisinta ja omaperäisintä kuvaa, jotka palkitaan. Kisan pääpalkinto on riippumatto hyttyssuojalla.


Onnea kisaan ja mukavaa yöpymistä erilaisissa majoitteissa ja majoissa!


Iisalmen Ladun Instagram-tiliKilpailun säännöt
Kilpailun nimi: Valokuvakilpailu Nuku yö ulkona Ylä-Savossa
Kilpailuaika: 28.8.-30.8.2020.
Kilpailun järjestäjä: Iisalmen Latu
Kilpailun aihe: Nuku yö ulkona Ylä-Savossa
Kilpailutapa: Kaikki kuvat kilpailevat samassa sarjassa. Kuvasta on löydyttävä hashtägit eli tunnisteet #iisalmenlatu sekä #nukuyöulkona sekä paikkamerkintä Ylä-Savon seutukunnasta. Raati valitsee kolme (3) voittajaa. 

Kilpailun palkinnot: Kilpailussa on palkintona 1) riiippumatto hyttyssuojan kera, 2) riippumatto sekä 3) kuksa ja putkihuivi -setti. Voittajiin otetaan yhteyttä. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen tai palkinnon voi noutaa Iisalmen Ladun edustajalta Iisalmesta.
Voittajan valitseminen: Kilpailun raati valitsee kilpailun voittajan.

Kuvien oikeudet: Kilpailuun osallistuvat sitoutuvat noudattamaan Instagram-palvelun omia käyttöehtoja ja sääntöjä kuviin liittyen. Osallistumalla valokuvakilpailuun osallistuja luovuttaa oikeuden käyttää kilpailuun ladattua kuvaa kaikessa kilpailuun liittyvässä viestinnässä. Voittajien nimet ja kilpailuun lähetetty kuva voidaan julkaista esimerkiksi Iisalmen Ladun internet-sivuilla, sosiaalisen median kanavissa ja uutiskirjeessä.

Sääntöjen hyväksyminen: Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nämä säännöt.