Kutsu Ladun talkoolaisille

14.10.2021

Latu tarjoaa kaikille Ladun erilaisissa talkoissa vuoden aikana mukana olleille Iisalmen Teatterin Kvartetti esityksen lauantaina 13. marraskuuta kello 18. Kvartetin ohjaa Antti Heikkinen

  • Sinä,  joka olet ollut esim. majalla, talviuinnissa, lasten tapahtumissa tai muissa tapahtumissa talkoolaisena tai olet hallituksen tai jonkin toimikunnan toiminnassa mukana, ilmoittaudu viimeistään torstai-iltaan 22.10. mennessä sähköpostiiin terttu15@gmail.com tai tekstiviestillä puhelin 040-8349233.

Tervetuloa kaikki vuoden aikana talkoissa eri tapahtumissa mukana olleet!

  • Kvartetti näytelmä kertoo neljästä eläkkeellä olevasta oopperalaulajasta, jotka asettuvat asumaan taiteilijoiden vanhainkotiin. He viettävät eläkepäiviään vitsaillen, muistellen vanhoja aikoja ja käyden tahtojen taistelua henkilökunnan kanssa. Heidän rauhansa särkyy, kun joukkon saapuu heidän vanha kollegansa Jean.
  • Kvartetti-näytelmä on lämminhenkinen komedia maailman oopperalavoilla loistaneista tähdistä, hauska ja vähän tuhmakin. Törmäilevätkö suuret egot vai löytävätkö entiset kollegat yhteisen sävelen. Vaistot ja vietit eivät meitä jätä, vaikka aistit heikkenevät. Iän karttumisesta huolimatta huumori ja hehku säilyvät läpi elämän.
  • Kvartetti on Ronald Harwoodin kirjoittama näytelmä, joka kertoo ikääntyneistä ja hieman dementoituneista oopperalaulajista, jotka asuvat taiteilijoille tarkoitetussa vanhainkodissa. Harwood sai idean näytelmään nähtyään televisiosta dokumentin, joka kertoi oopperalaulajien vanhainkodiksi muutetusta Verdin talosta Milanossa

Kaija Toivanen 

Pitkästä aikaa lavalla nähdään Kaija Toivanen, joka  näyttelee oopperataivaan kirkkaimpina tähtinä aikoinaan loistanutta Jean Hortonia.

Hannu Parviainen

Rohkeapuheisen Wilfred Bondin roolin tekee Hannu Parviainen, joka on pitkänlinjan näyttelijä Iisalmen Teatterilta.

Teija Ratinen

Hyväntuulisen Cecily Robsonin roolissa nähdään Teija Ratinen. Hän on ollut mukana monessa Mansikkaniemen kesäteatterin esityksessä ja Iisalmen Teatterin Irti Maasta esityksessä viime kaudella.

Pertti Mykkänen

Pertti Mykkänen on aristokraattinen Reginald Paget. Pertti on mahtava luonneroolien tekijä  ja pitkäaikainen näyttelija Iisalmen Teatterissa.