Iisalmen Latu 70-vuotta

29.5.2022

Jäsenten, vapaaehtoistyön ja luontoliikunnan juhlaa

Iisalmen Latu on liikuttanut iisalmelaisia ja luonut muistoja yhteisestä tekemisestä jo 70 vuoden ajan.

 

Kevätkausi huipentui 22.5.2022 Metsäpirtillä pidettyyn Iisalmen Ladun 70-vuotisjuhlaan.

Paikalla oli kiitettävä määrä juhlakansaa. Juhlapuhujina olivat Suomen Ladun toiminnanjohtaja Eki Karlsson ja kaupunginjohtaja Jarmo Ronkainen. Lisäksi Irja Hälinen avasi puheessaan Iisalmen Ladun vaiheita monipuolisesti. Kronikan lausui Leena Juntunen ja upeista esityksistä vastasivat Edvin Laineen koulun 5B-luokka ja Iisalmen Naisvoimistelijoiden Rosellat.

Puheissa korostui Iisalmen Ladun työn tärkeys ja merkityksellisyys. Eki Karlsson totesi Iisalmen Ladun olevan 986:lla jäsenellään Iisalmen suurin liikuntaseura ja Pohjois-Savossa yksi suurimmista.

Juhlassa muisteltiin menneitä ja palkittiin niitä, jotka ovat vuosien varrella tehneet kovasti työtä Iisalmen Ladun riveissä. Kultaiset ansiomerkit saivat Kyllikki Rytkönen ja Jorma Pietikäinen, hopeisen Pirjo Koponen ja Ilkka Pohjanheimo ja pronssisen Anja Kauppinen, Heikki Passiniemi, Heikki Tuokko, Pirjo Lappalainen ja Helena Kumpulainen. Lisäksi Iisalmen Latu kutsui kunniajäsenikseen pitkäaikaiset toimijat Ulla Kääriäisen ja Esko Kääriäisen. Suuri kiitos kaikille palkituille aktiiveille!

Hienon hiihtotalven jälkeen on hyvä suunnata katse myös tulevaisuuteen. Kesä kutsuu sinut luontoon liikkumaan ja nauttimaan sen suomista mahdollisuuksista pitää huolta itsestäsi ja hyvinvoinnistasi. Jäsenkirjeen lisäksi ota itsellesi seurantaan Ladun somekanavat Instagram ja Facebook. Ajankohtaiset tiedotteet löytyvät myös Ladun www-sivulta sekä Iisalmen Sanomien muistiopalstalta. Löydät varmasti juuri sinulle sopivaa, Ladun tarjoamaa toimintaa. Ja jos koet, että haluat mukaan myös vapaaehtoistyöhön, olet lämpimästi tervetullut.

 

Marijennika Korolainen, Iisalmen Ladun puheenjohtaja