Syksyn 2022 patikointi Luostolle

Ruskaretki viikolla 37

Ensi syksyn ruskaretki on suunnattu Luostolle. Ajankohta on viikko 37, 10.-17.9. syyskuuta.  Majoitus on Lapland Hotels Luostossa.

Majoitus superior huoneissa tai  kelohuoneistossa.

Hinta kahden hengen superior huoneissa on  725 euroa/hlö ja yhden hengen huoneessa 1040 euroa/hlö.

Kelohuoneissa  kahden hengen huoneissa 750 euroa/henkilö ja yhden hengen huoneessa 1100 euroa/hlö (ovat muutaman sadan metrin päässä hotellilta)

Hinnat sisältävät matkan majoituksen ja puolihoidon, kylpylän/kuntosalin käytön aukioloaikana sekä vakuutuksen. Mahdollinen matkavakuutus jokaisen on hankittava itse.

Superoir huoneissa on parveke/terassi, suihku/wc, Tv ja Wifi. Kelohuoneistoissa tupa, jossa minikeittiö, takka , sauna/suihku/wc ja parikerrosvuoteet (4m pitkä, alapeti 140 cm leveä ja yläpeti 80 cm. 

Kylpyläosasto on käytössä päivittäin klo 10–21. Saunoista valittavana on perinteinen sauna tai höyrysauna. Höyrysauna on yhteiskäytössä. Perinteisestä saunasta miehille ja naisille on varattu omat saunat. Allasosastolta löytyy riekon muotoinen pääallas, jossa on kaksi niskasuihkua, poresyvennys ja porepenkki. Erillinen poreallas löytyy ametistein koristellusta syvennyksestä. 


Jotta matka voidaan tehdä noilla hinnoilla, niin lähtijöitä pitäisi olla vähintään 30 henkilöä. Majoituksen varmistamiseksi sitova ilmoittautuminen matkalle ja maksu matkasta on tehtävä 5.8. mennessä. 

Iisalmen Ladun tili FI59 4600 1050 0042 86.


Huoneita on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lähde katsomaan, miltä Luosto-Pyhä maisemat näyttävät ruska-aikana. Patikoimme päivittäin Luosto- ja Pyhätunturien alueilla. Pyhätunturille ajamme bussilla.


Hotellin toimitusehdot majoitusvarauksille

Kuluton peruutus koko varaukselle 42 vrk ennen saapumista.

21 vrk ennen tuloa maksu 100% varauksista.

Peruutuskulut 41 -22 vrk 50%

Peruutuskulut 21 - 0 vrk 100%

Ennakkomaksua ei palauteta mikäli varaus peruuntuu.

Muut ehdot

Pakottavista syistä hotellilla on oikeus siirtää varaus toiseen vähintään samantasoiseen majoituskohteeseen neuvoteltuaan asiasta tilaajan kanssa. Hotelli korvaa tilaajalle siirrosta aiheutuneet välittömät kustannukset. Mikäli ennakkomaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, katsotaan varaus peruutetuksi. Huone on käytettävissänne klo 16.00. Huoneen luovutus lähtöpäivänä klo 12.00.

Hotellivarauksia ei koske valmismatkalaki. Hotellivarauksia käsittelee majoitus- ja ravitsemisasetus. Hotelli voi poiketa näistä ehdoista, tällöin poikkeavat ehdot ilmoitetaan tilauksen yhteydessä erikseen.

Vakuutukset

Suosittelemme asiakkaillemme matkavakuutusta mahdollisia poikkeustilanteita ja tapauksia varten, koska hotellilla ei ole velvollisuutta hyväksyä peruutusta ilman peruutuskuluja esim. lääkärintodistuksen tai muun vastaavan perusteella.

Forcemajeure

Forcemajeure tarkoittaa hotellin kannalta sitä, että hotelli ei voi toimittaa lupaamiaan palveluja esim. lakon tai vastaavan hotellin toimintakykyyn vaikuttavan tekijän vuoksi. Tämä tarkoittaa vain hotellin omia palveluja, ei ulkopuolisia esim. matkustustapaan liittyviä palveluja.


Lisätiedot Esko Kääriäinen p. 0400 672002  

Sitovat ilmoittautumiset 5.8. mennessä alla olevan lomakkeen kautta


Majoitus *